ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Как да пием като местни

Няколко съвета, които ще ви помогнат да се смесите с местните жители и да откриете характерните за всяка страна специалитети, когато пътувате

Защо да не използвате ваканцията си, за да се потопите и в нощния живот на избраната дестинация?

Избирайки барове които най – често се посещават от местните, не е само начин да опитате предпочитано питие, а и да се слеете с хората, които живеят в града и да усетите клубната атмосфера и да разкриете повече за това как те се забавляват вечер.

А как да до направите? Ето и няколко полезни съвета от екипа на единствения дигитален гид под тепетата, изпробвани неколкократно!

Използвайте социалните медии, за да намерите най – подходящите места

Намерете местни Фейсбук групи и пуснете запитване за препоръки за всички онези места, които да не пропускате, когато сте на място. Със сигурност местните ще ви изненадат и с много заведения, за които няма да сте чували, дори и стабилно да сте се подготвили с предварителна информация.

Пропуснете хотелските барове

Да, някои хотелски барове по света са добре известни, но те обикновено не са мястото, където местните жители пият, и със сигурност не са евтини места. Струва си да се посетят, ако сте в настроение за някакъв засукан аперитив, но няма как да ви дадат поглед върху местната култура.

Говорете си с барманите

Бармани, включително тези, които работят във вашия хотел или в някой от ресторантите, където похапвате по време на пътуване, могат да дадат най-добрия съвет за баровете, които не бива да пропускате. Затова не се свенете да разпитвате, а и да изпробвате всякакви нови места.

Още съвети вижте в Lost in Plovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина